Psycholoog Gouda

Psychologenpraktijk Eleison is een persoonlijke en cliëntgerichte praktijk in Gouda. Zoek je een psycholoog in Gouda? Ik help mensen met een depressie, burn-out, negatief zelfbeeld en andere psychologische problemen. Omdat iedereen anders is en andere problemen heeft, gebruik en combineer ik veel verschillende behandelvormen. Door aandacht te hebben voor jou en waar jij mee zit, help ik je weer op weg.

Psycholoog Gouda

Mijn praktijk kun je vinden op de eerste verdieping van Centrum voor Balans en Ontspanning op Wibautstraat 1 in Gouda. Dit centrum is gevestigd in het verzamelgebouw Ouwe Gouwe aan de rand van Gouda. Je kunt hier gemakkelijk komen vanaf Station Gouda.

Bereikbaarheid met de auto

De praktijk is vanaf de A12 het beste te bereiken via afslag Reeuwijk. Ook via de N11 is de praktijk binnendoor goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Er is een parkeerplaats speciaal voor bezoekers van dit gebouw.

Bereikbaarheid met OV

Gouda is goed te bereiken met de trein. Vanaf Gouda Centraal Station kun je zowel bus 1 als bus 178 pakken. Deze stoppen op 3 minuten loopafstand van de praktijk bij bushalte ‘Heemskerkstraat’. Ook kun je vanaf het station lopend naar de praktijk toe komen. Dit duurt ongeveer 20 minuten (1,5 km).

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00 uur
Woensdag
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag
In overleg