Psycholoog Gouda

Mijn psychologenpraktijk Eleison is een persoonlijke en cliëntgerichte praktijk in Gouda. Ik help mensen met een depressie, burn-out, negatief zelfbeeld en andere psychologische problemen. Omdat iedereen anders is en andere problemen heeft, gebruik en combineer ik veel verschillende behandelvormen. Door aandacht te hebben voor jou en waar jij mee zit, help ik je weer op weg.

Psychologenpraktijk in Gouda

Mijn praktijk kun je vinden op de eerste verdieping van Centrum voor Balans en Ontspanning. Dit centrum is gevestigd in het verzamelgebouw Ouwe Gouwe aan de rand van Gouda. Je kunt hier gemakkelijk komen vanaf Station Gouda.

Eleison helpt je met

Depressie

Je voelt je somber en hebt geen zin en puf meer om de dingen te doen die van je verwacht worden, of die je voorheen plezier opleverden. Je voelt je futloos, slaapt en eet slecht en je hebt moeite je te concentreren.

Burn-out / overspannen

Je kunt je niet meer concentreren en hebt moeite met het nemen van besluiten. Je voelt je opgejaagd en er komt niks uit je handen. Je voelt je minder zeker van jezelf en je kunt minder genieten.

Relatietherapie

Jullie zijn elkaar uit het oog verloren en kunnen elkaar niet meer vinden. Er zijn steeds meer ruzies en jullie voelen je niet meer verbonden met elkaar. De passie is weg en de twijfels of jullie nog wel bij elkaar passen slaan toe.

Rouw & verliesverwerking

Er is iets gebeurd in je leven wat je niet los kunt laten. Je merkt dat je het nog geen plekje hebt kunnen geven. Dit kan het verlies van een dierbare zijn, maar het kan ook iets anders zijn. De emoties overspoelen je en beperken je functioneren.

Negatief zelfbeeld

Andere mensen zijn positief over jou en waarderen jou, maar zelf voel je dit niet zo. Doordat je negatief over jezelf denkt merk je dat je jezelf wegcijfert en minder belangrijk vindt dan anderen. Ook kan het je erg somber maken.

Verslaving

Je merkt dat je niet zonder iets kan. Dit kunnen allerlei dingen zijn. Vaak denken we aan alcohol, drugs, sigaretten, gamen, internet, eten, telefoon etc. Echter kan het van alles zijn. Als je merkt dat je er niet zonder kunt, ben je al gebonden.
ANNELIES DE JAGER

Ik als psycholoog...

 

Als psycholoog ben ik rustig, open en ik kan goed luisteren zonder te oordelen. Ik help je om weer zelfredzaam te worden door een stukje met je mee te lopen in je leven, zodat je weer zelf verder kunt. Dit doe ik op een persoonlijke en cliëntgerichte manier.

Bereikbaarheid met de auto

De praktijk is vanaf de A12 het beste te bereiken via afslag Reeuwijk. Ook via de N11 is de praktijk binnendoor goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij de praktijk.

Bereikbaarheid met OV:

Vanaf Gouda Centraal Station kun je zowel bus 1 als bus 178 pakken. Deze stoppen op 3 minuten loopafstand van de praktijk bij bushalte ‘Heemskerkstraat’. Ook kun je vanaf het station lopend naar de praktijk toe komen. Dit duurt ongeveer 20 minuten (1,5 km).

Wil je meer informatie of een afspraak maken?